Kinesiologia emocional
a

Formació i qui sóc

Kinesiologia emocional i del comportament - Diplomada per l’Institut Guxens de Medicina Integrativa

Curs Introductori a l’Anàlisi Transaccional - Nivel 101 de la EATA · CEP Eric Berne

Programa Iniciativa Emprenedora Social IESE Business School - University of Navarra

Igual que tu, tinc la meva pròpia història personal i de creixement. Durant molt temps vaig viure de manera inconscient, carregant amb la meva particular motxilla, fugint de les meves emocions. Res del que feia m’aportava serenitat ni felicitat. No em cansava d’explorar, d’aprofundir, tenia sempre la inquietud que em faltava alguna cosa, fins que vaig descobrir que l’únic que calia era descarregar la motxilla. Un cop descarregada l’alliberació va ser tan potent, que vaig decidir enfocar la meva professió per ajudar a la gent a fer el seu camí de Vida sense càrregues innecessàries.

I aquí estic, netejant motxilles!

Si podem anar lleugers, perquè hem de carregar pesos?

Comparteixo amb vosaltres el meu equip de Vida:
MENS SANA IN CORPORE SANO
MENS SANA IN CORPORE SANO

El sentit original d’aquesta frase del poeta romà, era el de la necessitat d’un esperit equilibrat en un cos equilibrat. Aquest equilibri és el camí pel qual transito tant a en l'àmbit personal com professional.

CONSCIÈNCIA D'UNIÓ AMB TOT
CONSCIÈNCIA D'UNIÓ AMB TOT

Plena connexió amb tot i tothom. Visc i em sento en comunió amb l’entorn. Som el que som gràcies a tot el que ens envolta.

PLENA PRESENCIA · GRATITUD
PLENA PRESENCIA · GRATITUD

Una total estima, i amor, cap a aquesta vida que tant ens dóna diàriament. Escoltar profundament, gaudir, fluir... total lliurament al moment present sense idees preconcebudes.