logo
a

Com és una visita

Aparentment, és molt semblant a la d’un metge convencional: una persona que no es troba bé consulta a un professional per a que l’ajudi a recuperar-se. És una visita en el curs de la qual s’arriba a un diagnòstic i es proposa un tractament. Fases de la visita

HelPic
Historial Clínic

Prendré nota de tots els teus antecedents personals i familiars de malalties així com dels tractaments. Em centraré especialment en el motiu que t’ha portat a visitar-me. Un cop anotades les dades personals, et trauràs el calçat i t’estiraràs a la llitera.

HelPic
Revisió general

Abans d’entrar a revisar la teva part emocional, primer et faré un breu test general per comprovar que tot el teu sistema fisiològic funciona correctament. Com ho faré: t’agafaré pels canells de les mans i per mitjà d’una sèrie d’estimulacions (a les mans i braços), el teu cos anirà responent (a través del reflex muscular inconscient). El cos s’estressa (respon) cada vegada que l’estimules uns determinats punts o tens uns determinats pensaments o emocions. En aquesta resposta inconscient del cos es basa la kinesiologia.

HelPic
Revisió emocional

Acompanyaré la teva mà per tal que tu mateix@ et toquis els diferents «punts clau» del cos on s’allotgen emocions no digerides. Un cop trobada sabrem quina és, i quin ha estat el detonant d’aquesta acumulació. El teu propi cos ens informarà de quin és el tractament més adient per alliberar-la.

HelPic
Tractament

A la pròpia visita aplicarem el tractament més adient i personalitzat, per tal que puguis obtenir un benefici al més aviat possible. També es pot donar el cas que algun dels tractaments l’hagis de fer a casa cada dia amb la finalitat d’anar netejant el que hagi emergit durant la visita. Si és així, t’ensenyaré com fer-ho de manera molt fàcil i ràpida.

a

TRACTAMENTS

Aquestes són totes les teràpies que permeten alliberar les emocions de manera adequada i totalment ajustada a les teves necessitats particulars, perquè cada persona és única en les seves experiències de vida

  • Descodificació
  • IE - LTE
  • EMDR
  • Tapping
  • PNL
  • Teràpia floral
  • Transgeneracional
  • Auriculoteràpia

Descodificació emocional

Mètode de sanació de les emocions negatives

IE - LTE

Integració i alliberament de la tensió emocional

EMDR

Tècnica que utilitza els moviments oculars per processar emocions.

Tapping

Tècnica d'autoajuda.

PNL

Gestió dels patrons limitants en les experiències i relacions humanes.

Teràpia floral

Essències florals que restableixen l'equilibri vibracional.

Transgeneracional

Epigenètica - alliberació patrons-empremptes familiars.

Auriculoteràpia

Tècnica de reflexologia aplicada a la part externa de l'orella.